OPGELET !!! NIEUW ADRES VANAF 1 APRIL 2021: Emiel Clauslaan  19A – 9800 Deinze (Astene)

Wie zijn we?

Het Advocatenkantoor De Meulenaere & Partners vindt zijn oorsprong  bij de stichter Mr. Luk De Meulenaere, die vanaf 1975 zijn loopbaan als advocaat begon aan de Gentse balie.

De familieonderneming werd sinds 2003 versterkt met Mr. Bart De Meulenaere, waarbij vader en zoon zaakvoerders / bestuurders werden van de vennootschap BV De Meulenaere & Partners, die in 2004 werd opgericht.

Sinds 01.01.2021 werd Mr. Luk De Meulenaere opgenomen op de lijst van de ere-advocaten, zodat Mr. Bart De Meulenaere verder enige bestuurder is van de BV.

Onze cliënten

Tot het cliënteel van het kantoor behoort reeds sinds jaren de Partena groep (sociale verzekeringskas – sociaal statuut der zelfstandigen) over het volledige Vlaamse landsgedeelte.

Talrijke KMO’s doen beroep op de diensten van ons kantoor in het kader van juridische adviesverlening, begeleiding in de bedrijfsvoering, bemiddeling bij conflicten en bijstand bij gerechtelijke procedures.

Op basis van de specialisatie van de diverse medewerkers  vinden ook de particuliere rechtzoekenden een perfecte opvang bij De Meulenaere & Partners.

Onze aanpak

Op vandaag wordt elk dossier behandeld onder leiding van  Mtr. Bart DE MEULENAERE, met bijstand van de medewerkers en ondersteuning van het inmiddels uitgebreide secretariaat.

Een verregaande digitalisering zorgt voor een efficiënte aanpak, een goede opvolging en een snelle dienstverlening.  Door diverse aanspreek-punten in een dossier te hebben, is de cliënt zeker van een intensieve en diligente behandeling van het dossier. Communicatie wordt door het kantoor hoog in het vaandel gedragen, zodat de cliënt ten allen tijde op de hoogte is en blijft, zulks telkens op zo kort mogelijke termijn.

Onze wereld is veeleisend geworden en wij proberen daar gepast op te reageren via een vlugge en efficiënte dienstverlening waarin de cliënt centraal staat.